utorak, 30. kolovoza 2016.

Brza torta

Sastojci za podlogu:
  • 200 gr mljevenog keksa
  • 50 gr maslaca
  • 2 kasike nutelle
  • mlijeka po potrebi
Za krem:
  • 2 dcl kiselog vrhnja
  • 500 gr mascarpone sira
  • 100 gr maslaca
  • 200 gr cokolade
  • cokoladne bananice
  • zele bombone
Za dekoraciju:
  • slag pjena i jagode
Priprema:
Otopiti maslac, dodati nutellu, sjediniti sa keksom, dodavati mlijeka dok masa nebude pogodna za oblikovanje.
Staviti je na dno kalupa. Otopiti na pari maslac i cokoladu. Izmiksati vrhnje i sir, dodati otopljenu masu, sjediniti i rashladiti.
Preko podloge staviti pola krema, zatim bananice i zele i onda ostatak kreme. Dekorisati slag pjenom i vocem.
Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar