subota, 27. kolovoza 2016.

OVDJE SVI GRIJEŠE KADA PRAVE PALAČINKE: Poslastičari otkrili tajnu..


Palačinke su ejdan od najčešće pravljenih deserta, svjesu je jednostavno napraviti i brzo su
gotove. Ipak, mnogima se dogodi da im palačinke ispadnu žilave, ali uz ovaj trik to vam se
više nikada  neće dogoditi:
POSTUPAK:
Napravite smjesu za palačinke kai inače, samo ovaj put sa malom izmjenom tako da
bjelanca odvojite od žumanacakoje že te umutiti u smjesu, a bjelanca ostavite sa strane.
Kada ste stavili sve sastojke u smjesu( osim bjelanca) onda dobro promješajte.
Od bjelanaca napravite mekši snijeg te ga dodajte smjesi.
Zatim ga vrlo nježno umješajte u smjesu. Snijeg od bjelanaca plačinkama će dati pjenastu
strukturu i predivnu mekoću. Čak i kada odstoje, ovakvo pripremanje neće izgubiti mekoču,
odnosto neće postati žilave.

Nema komentara:

Objavi komentar